Bjorn Knoops

Drums

Maak kennis met Bjorn Knoops 23 jaar, de jonge en getalenteerde drumdocent die de muziekwereld verovert!

Op slechts 18-jarige leeftijd heeft hij al een indrukwekkende prestatie geleverd door op het Drumworld Festival te drummen en een tweede plaats te behalen bij Drumtalent Benelux, met niemand minder dan Simon Phillips van Toto in de jury.

Bjorn’s liefde voor drummen begon al op zijn 6e jaar, toen hij zijn eerste drumles kreeg. Momenteel studeert hij voor sessie drummer en doet hij komend jaar toelating op Codarts University. Door de jaren heen heeft hij zijn vaardigheden als drummer steeds beter ontwikkeld en veel ervaring op gedaan.

Naast zijn passie voor optreden, vindt Bjorn het geweldig om zijn kennis en passie voor drummen over te brengen op anderen. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt, hij kan jou als docent helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en je zelfvertrouwen achter het drumstel te vergroten. Ook kan hij je leren hoe je verschillende technieken kunt toepassen, hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen en hoe je samen met andere muzikanten kunt spelen.

Kortom, als je wil leren drummen of je vaardigheden als drummer wil verbeteren, staat Bjorn klaar om je te helpen. Samen kunnen jullie werken aan het bereiken van jouw muzikale doelen.

Andere docenten